Over ons

De noodzaak om ecologie, gezondheid en het milieu in balans te brengen en te optimaliseren werd een missie!

Het is onze taak om persoonlijk advies en ondersteuning te bieden met de juiste producten.

We zijn ontzettend trots dat het hoofdkantoor van GreenPowr in Genk is gevestigd.

Het is waar onze vader energie uit de grond haalde in de mijn van Waterschei, en waar we nu kiezen voor zonne-energie in de stad waar onze familie, vrienden en wijzelf zijn opgegroeid.

Waarom nu contact opnemen met GreenPowr?

 

🌿 Waarom Nu Contact Opnemen met GreenPowr? Ontdek de Kracht van Duurzame Energie! 🌍

Beste klant,

Ben je klaar om de overstap te maken naar een groenere toekomst? Hier zijn enkele redenen waarom dit het perfecte moment is om contact op te nemen met GreenPowr:

  1. 💰 Bespaar Geld, Ervaar Rendement: GreenPowr biedt niet alleen duurzame energieoplossingen, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Ontvang deskundig advies over hoe je kunt profiteren van lagere energiekosten en ontdek mogelijke financiële voordelen.

  2. 🌐 Maak de Stap naar Energieonafhankelijkheid: Wil je minder afhankelijk zijn van traditionele energienetwerken? GreenPowr stelt je in staat om jouw eigen energietoekomst te creëren, met meer stabiliteit en betrouwbaarheid in jouw energievoorziening.

  3. 🍃 Milieuvriendelijke Opties voor een Duurzaam Leven: Maak een impact op het milieu door te kiezen voor schone, hernieuwbare energiebronnen. GreenPowr's milieuvriendelijke oplossingen dragen bij aan het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.

  4. 🚀 Innovatieve Technologieën voor een Duurzame Toekomst: Ontdek de nieuwste technologieën op het gebied van groene energie. GreenPowr biedt flexibele, aanpasbare en betrouwbare systemen die vooruitstrevend zijn in duurzaamheid en innovatie.

  5. 🤝 Persoonlijke Ondersteuning en Advies: GreenPowr staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het proces van het implementeren van duurzame energieoplossingen. Jouw groene toekomst begint hier!

Neem vandaag nog contact op met GreenPowr om de eerste stap te zetten naar een duurzame, kosteneffectieve en milieuvriendelijke energietoekomst.

 Ja ik ben benieuwd naar jullie GreenPowr zonne-energiesysteem

Samen bouwen we aan een groenere wereld!

Met vriendelijke groet,

Het zonne-energiesysteem van GreenPowr is ontstaan uit onze uitgebreide ervaring in de hernieuwbare energie branche en de wens van onze klanten voor betrouwbaarheid, prijs-kwaliteit, begeleiding en besparingen.

Met het GreenPowr zonne-energiesysteem kan je zeker zijn van :

Kwaliteit aan de beste prijs  

Persoonlijke begeleiding en advies

Hoogste haalbare garanties

Onderhoud aan de installaties

Monitoring en koppeling als slimme energie toestel

Koppelen aan batterijen

Fernando Dos Santos

Zaakvoerder

fernando@greenpowr.be

0032 499 76 74 43

Luis Dos Santos

General Manager

luis@greenpowr.be

0032 496 93 65 89