SLIMME EV-LADER

Laad jouw EV op met stroom van het net, zonne-energie of beide

Als je voor zappi kiest ben je klaar voor de toekomst!

zappi is een slimme EV-lader met een uniek kenmerk: het functioneert zowel als een standaard autolader met stroom van het net als met 100% groene energie uit uw eigen zonnepanelen of windturbine.

Met zappi verhoog je het rendement op je investering in zonnepanelen en elektrische auto, en kun je je EV gratis thuis opladen! zappi is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk.

Zelfs als je geen zonnepanelen hebt, werkt zappi nog steeds als een standaard autolader die stroom van het net gebruikt.


EDDI 

Maak je zonnepanelen slimmer met de ultieme zonnestroom omleider

Een zonnepanelen systeem zonder een eddi is als een auto zonder stuur of chauffeur. Zonder een eddi heb je geen controle over waar je wilt dat je zelf opgewekte energie naartoe gaat, of hoe je deze wilt gebruiken.

Zonne-PV-eigenaren zonder een eddi verspillen grote hoeveelheden van hun zelfopgewekte energie door ongebruikte elektriciteit vrijelijk of goedkoop aan het elektriciteitsnet terug te geven.

Een zonne-omleider zorgt ervoor dat je het verbruik van al je eigen opgewekte zonne- / windenergie maximaliseert door deze om te leiden voor gebruik binnen je eigen woning, zoals voor het aansturen van verwarmingssystemen, het verwarmen van water of het maximaliseren van de efficiëntie van een warmtepomp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat je warmtepomp draaien met de intelligentie van eddi

Als er niet genoeg zonne-energie is om de warmtepomp van stroom te voorzien, neemt eddi de taak over om water te verwarmen met behulp van eventueel beschikbare zonne-energie. We noemen dit ‘langzaam opladen bij lage opwekking’.

eddi kan je water volledig verwarmen met veel lagere hoeveelheden zonne-energie, zoals tijdens winterochtenden, late zomeravonden of bewolkte dagen. Dit verbetert uiteindelijk de levensduur en efficiëntie van de warmtepomp en voorkomt afhankelijkheid van aanvullende stroom van het elektriciteitsnet.

eddi wordt de automatische omschakeling van verwarmingsapparatuur afhankelijk van het opwekkingsniveau. Hij schakelt tussen de warmtepomp (tijdens uren van optimale opwekking) of eddi, die langzaam oplaadt met behulp van de elektrische verwarming (tijdens periodes van lagere opwekking), afhankelijk van je gekozen instellingen en voorkeuren


LIBBI 

Een modulair batterijsysteem dat zich aanpast aan jouw behoeften

Libbi is gemaakt om je elektriciteit op te slaan, om het te gebruiken wanneer je dat het meest nodig hebt.

libbi is modulair opgebouwd. Elke module kan tot 5 kWh elektriciteit opslaan, dus als u er 4 combineert, levert dit tot 20 kWh aan opslag op.

 

Tot 10 jaar garantie met oneindige cyclussen van je batterij 

 

Unieke werking

- Laden met de zon en variabele tarieven

- Ontladen regelen via de app ( auto of huis voorzien van energie )

- Terug win model van 6 jaar gemiddeld

 


MYENERGI APP

 

HOE WERKT HET?

 

De app maakt via internet verbinding met al uw myenergi-apparaten

Download eenvoudig de app en koppel deze met uw myenergi-apparaten. In slechts enkele minuten kunt u uw energie overal beheren en controleren met uw smartphone.

 

  • Prioriteiten instellen via de app
  • Live verbruik zien en anticiperen
  • Unieke totaal overzicht van al je Eco producten

 


Gecertificeerd om u verder te helpen met de juiste toepassing

 

Onze doelstelling is dat we een aansluitend ECO systeem kunnen aanbrengen om zoveel mogelijk eigen energie te kunnen gebruiken.

 

Dit kan door de juiste toestellen te kiezen en ze zo in te stellen naar ieders profiel.

 

 

Mvg

Fernando Dos Santos

Zaakvoerder GreenPowr