Welkom bij GreenPowr,

Uw toonaangevende partner in duurzame energieoplossingen.

Wij zijn er trots op om uw reis naar een groenere toekomst te begeleiden door middel van onze gespecialiseerde diensten in laadpalen, zowel voor particulieren als bedrijven.


Greenpowr EV Wall Home Technical Specifications NL
PDF – 240,7 KB 53 downloads

Waarom GreenPowr?

  1. Deskundig Advies: Onze teams van experts staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste laadoplossing die voldoet aan uw unieke behoeften en wensen.

  2. Toekomstgericht: GreenPowr zet zich in voor de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van laadinfrastructuur, zodat u altijd profiteert van state-of-the-art oplossingen.

  3. Duurzaamheid: Onze laadpalen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Wij geloven in het bieden van oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook milieuvriendelijk.

  4. Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze laadpalen, zowel voor dagelijks gebruik als voor bedrijfskritische toepassingen.

Kies GreenPowr als uw partner in duurzame mobiliteit.

Samen kunnen we de weg banen naar een groenere en schonere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de overgang naar elektrische mobiliteit.

Particuliere laadpalen

Particuliere Laadpalen: Bij GreenPowr begrijpen we dat de transitie naar elektrische voertuigen een cruciale rol speelt in het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze particuliere laadpalen bieden u het gemak om uw elektrische auto thuis op te laden, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een schonere lucht en een duurzame levensstijl. Onze deskundige teams staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het kiezen van de juiste laadoplossing die naadloos in uw dagelijks leven integreert.

Benieuwd naar onze Greenpowr laadoplossing?

Vraag hier meer info over het Greenpowr laad systeem

Zakelijke laadpalen

Zakelijke Laadinfrastructuur: Voor bedrijven die streven naar een duurzame bedrijfsvoering, biedt GreenPowr geavanceerde oplossingen op het gebied van laadinfrastructuur. Onze laadpalen voor bedrijven zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, ongeacht de omvang of sector. Door de implementatie van bedrijfseigen laadinfrastructuur vergroot u niet alleen de aantrekkelijkheid van uw bedrijf voor werknemers, klanten en partners, maar draagt u ook bij aan een groen imago en het verminderen van de milieu-impact.

Benieuwd naar onze Greenpowr laad oplossingen?

Vraag hier meer info over Greenpowr laadpaal systemen

Laadpalen met Split Billing voor Werkgevers

Laadpalen met Split Billing voor Werkgevers

Als werkgever is het bieden van laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen een belangrijke stap richting een duurzamere en toekomstgerichte bedrijfsvoering. Met ons Split Billing-systeem kunnen werkgevers nu eenvoudig laadpalen installeren voor hun werknemers, waarbij de kosten eerlijk worden verdeeld.

 

Ons Split Billing-systeem stelt werkgevers in staat om:

 

  1. *Laadinfrastructuur te faciliteren:* Werkgevers kunnen laadpalen op hun terrein installeren, waardoor werknemers de mogelijkheid krijgen om hun elektrische voertuigen gemakkelijk op te laden tijdens werktijd.

 

  1. *Kosten eerlijk te verdelen:* Via het Split Billing-systeem worden de laadkosten rechtvaardig verdeeld tussen de werkgever en de werknemer, waarbij de werkgever alleen de benodigde elektriciteit betaalt en de werknemer verantwoordelijk is voor zijn of haar persoonlijke laadkosten.

 

  1. *Administratie te vereenvoudigen:* Ons systeem biedt transparantie en eenvoudige administratie van laadkosten, waardoor werkgevers en werknemers duidelijk inzicht hebben in het energieverbruik en de bijbehorende kosten.

 

Door laadpalen met Split Billing aan te bieden, tonen werkgevers betrokkenheid bij duurzame mobiliteit en bieden ze werknemers een praktische en eerlijke oplossing voor het opladen van hun elektrische voertuigen op de werkplek. Dit initiatief draagt bij aan een duurzamere bedrijfsvoering en ondersteunt werknemers in hun keuze voor milieuvriendelijk transport.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het implementeren van laadpalen met Split Billing bij de werknemer thuis.

 


Folder laadpalen 

Folder Greenpowr Smappee
PDF – 292,6 KB 54 downloads