Duurzame samenwerking tussen Greenpowr en Nowak

Gepubliceerd op 10 juli 2024 om 16:36

Duurzame Samenwerking tussen Greenpowr en Nowak voor de “Solar Greenport” 

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Nowak, een toonaangevend Belgisch bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte carports. Nowak zal onze “Solar Greenport” aanbieden aan zijn klanten, en wij zullen zonne-energie installaties integreren in hun carports waardoor we gezamenlijk een belangrijke stap zetten naar een groenere toekomst. 

Wat Deze Samenwerking Betekent 

  1. Uitbreiding van Bereik: Nowak zal de Solar Greenport-oplossingen aanbieden aan hun klanten, waardoor meer mensen toegang krijgen tot duurzame energie. 
  2. Groene Innovatie: Door de integratie van zonne-energie door Greenpowr in Nowak's carports, helpen we huishoudens en bedrijven hun ecologische voetafdruk te verkleinen. 
  3. Verhoogde Efficiëntie: Klanten van Nowak en Greenpowr profiteren van verhoogde energie-efficiëntie en duurzame energieoplossingen. 

De Toekomst van Duurzame Energie 

Deze samenwerking betekent meer dan een zakelijke overeenkomst; het is een gezamenlijke inzet voor duurzaamheid. Samen met Nowak streven we naar een wereld waar groene energie voor iedereen toegankelijk is. 

Blijf Op de Hoogte 

Volg ons voor de laatste updates over deze spannende samenwerking en de ontwikkelingen binnen de Solar Greenport. Samen met Nowak omarmen we een zonnige en duurzame toekomst! 

 

Bedankt Noury Vanmanshoven voor het vertrouwen! 

NOWAK

Vennekeslaan 9, 3665 AS

Tel : 089 65 90 00

Noury@nowak.be

www.nowak.be

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.