Nieuwe naam, locatie én vennoot voor energetische broers

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 20:06

Dosafe, het Genkse bedrijf van Fernando en Luis Dos Santos, heeft een ingrijpende transformatie ondergaan. Het aanbod werd fors uitgebreid en de naam herdoopt tot GreenPowr. De zaak is nu gevestigd langs de Zuiderring en heeft met de investeringsgroep rond ondernemer Luc Vandeweyer (HiGenius) een sterke partner aan boord gehaald.

Fernando Dos Santos startte zijn zaak vanuit zijn specialisatie in de monitoring en optimalisatie van energiestromen. Hij verleende ook advies in domeinen als veiligheid, gezondheid en milieu. Intussen is het aanbod sterk geëvolueerd naar duurzame energietoepassingen als zonnepanelen, laadpalen, batterijen en carports met een zonnedak.

Fernando en zijn broer Luis zijn vastberaden om van GreenPowr, zoals de nieuwe naam van het bedrijf luidt, de nummer één van Limburg te maken. Daarvoor hebben ze alvast hun intrek genomen in een nieuw pand aan de Zuiderring in Genk. Het duo beschikt er over kantoren, een showroom met alle producten en groot magazijn.

De beoogde groei wordt ondersteund door de inbreng van een nieuwe partner: investeringsgroep HiSupport, verwant met de HiGenius Group van ondernemers Luc Vandeweyer en Erhan Yilmaz. "Alle ingrediënten voor een veelbelovende toekomst liggen klaar. We gaan er stevig invliegen", besluit een enthousiaste Fernando Dos Santos.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.